Оренда GE Versana Active

Ціна
36 507 UAH

Ціна

920 $ (Ціна у валюті користувача) ~ 36 507 UAH (Конвертована ціна)

Основна Інформація

Модель
Оренда GE Versana Active
Країна
Україна Україна
Оголошення #
1653884
Категорія
Розміщено
06.11.2020
Переходів

Опис Оголошення

ОРЕНДА НОВОГО АПАРАТА УЗД З ПРАВОМ ВИКУПУ БЕЗ ПЕРШОГО ВНЕСКУ!

Унікальна фінансова пропозиція від компанії Protech Solutions Ukraine

Versana Active — портативна ультразвукова система компактного розміру з передовими технологіями обробки зображень та функціями повнорозмірних УЗД-апаратів високого класу.

Розроблена для проведення ультразвукових досліджень безпосередньо біля ліжка пацієнта, в приміщеннях з обмеженим простором, каретах швидкої медичної допомоги без прив’язки до джерел електроенергії.

Versana Active увібрала найостанні напрацювання GE Healthcare у вдосконаленні систем ультразвукової діагностики, формуючи зображення без компромісів щодо роздільної здатності й контрастності.

Великий набір функцій і датчиків дає змогу проводити весь спектр первинних УЗД-обстежень поверхнево-розташованих органів, щитовидної та молочних залоз, опорно-рухового апарату, в гінекології, акушерстві, педіатрії, урології, кардіології, ангіології та інших клінічних сферах використання, включаючи малоінвазійні втручання, невідкладну допомогу та інтенсивну терапію. Є оптимальним варіантом для центрів штучного запліднення, планування сім’ї, відділень радіології, амбулаторій сімейної медицини.

Versana Active має легкий (5 кг) і тонкий (57 мм) корпус з міцних, стійких до ударів матеріалів. Може використовуватися портативно або з мобільним візком. Швидко запускається перед початком обстеження та переходить у режим сну після — для економії заряду акумулятора.
Розширений перелік клінічних програм та автоматизовані функції спрощують процедуру дослідження, оптимізуючи робочий процес для щоденного інтенсивного використання.

Поділитись:

Схожі оголошення

Ціна
Доставка з
Ціна
37698 UAH
Доставка з
Україна Україна
Ціна
39682 UAH
Доставка з
Китай Китай
Ціна
33730 UAH
Доставка з
Китай Китай
Шукаєте або надаєте послуги?
РЕЄСТРАЦІЯ ПОКУПЦЯ
  • УВІЙТИ
  • ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
ВІДНОВЛЕННЯ ПАРОЛЮ
Пошта введена невірно
Ваш номер телефону
США
Заповніть поле
США
Заповніть поле