Чудовий Стан APPLIED BIOSYSTEMS QuantStudio 5

Чудовий Стан
1
2020
США

Продавець:

США

Основна Інформація

APPLIED BIOSYSTEMS
QuantStudio 5
ПЛР-аналізатори
04.02.2024
643

Опис Оголошення

Доступні дві ПЛР-системи QuantStudio 5. Ціна вказана за одиницю. Вони були придбані у лікарняної лабораторії, яка більше не мала потреби в них. За ними дуже добре доглядали і підтримували в актуальному стані. Після того, як їх забрали, технік заявив, що вони чудово працюють. Вони поставляються з кабелем живлення, мережевим кабелем і USB-накопичувачем, що містить системне програмне забезпечення. Будь ласка, звертайтеся з будь-якими питаннями або проблемами.

ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ: Незалежно від походження обладнання, супровідної документації або ідентифікації на обладнанні, описане і запропоноване тут обладнання не є сертифікованим, рекомендованим або спеціально призначеним для будь-якого конкретного використання. Покупець купує товар(и), який(і) міг(ли) раніше використовуватися в медичних цілях і потенційно може бути використаний(і) для таких цілей знову. Однак, якщо прямо не зазначено інше, на момент продажу товар не вважається біомедично сертифікованим для використання в будь-якій юрисдикції. Придбаний(і) товар(и) по суті є пристроєм, який функціонує, як описано в переліку, і включає електронні та механічні компоненти.

Покупець визнає і погоджується з тим, що продавець не несе жодних зобов'язань або відповідальності:

Будь-які травми або пошкодження, як випадкові, так і наслідкові, пов'язані з обладнанням.

Дотримання правил щодо володіння або використання придбаного товару в межах юрисдикції покупця.

Купуючи це обладнання, покупець підтверджує своє ознайомлення та згоду з умовами цієї заяви про відмову від відповідальності. Продаж цього виробу може регулюватися Управлінням з контролю за продуктами і ліками США та іншими національними/державними і місцевими регулюючими органами. Якщо це можливо, не купуйте цей товар, якщо ви не є уповноваженим покупцем. Якщо товар підлягає регулюванню FDA і призначений для регульованих медичних послуг у США, ваш платіж означає, що ви є уповноваженим покупцем і будете дотримуватися цих правил. Якщо у вас є запитання щодо юридичних зобов'язань, пов'язаних з продажем медичних виробів, проконсультуйтеся з FDA або відповідними регуляторними органами в юрисдикції, де товар призначений для використання.

Політика повернення: Якщо товар не відповідає опису в оголошенні, його можна повернути з відшкодуванням вартості покупки. На товар надається гарантія на перевірку та експлуатацію, яка вступає в силу з моменту доставки і триває 14 днів.